header

VERTALINGEN RUSSISCH-NEDERLANDS

Het Rusland Vertaalbureau verzorgt (beŽdigde) vertalingen zowel van het Russisch naar het Nederlands als van het Nederlands naar het Russisch. Wij hanteren daarbij zoveel mogelijk het moedertaalprincipe: onze vertalers vertalen naar hun moedertaal. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, zakelijke klanten en justitiŽle afnemers.

Particulieren
Voor particulieren verzorgt het Rusland Vertaalbureau (beŽdigde) vertalingen van en naar het Russisch van alle mogelijke documenten, zoals diplomaís, paspoorten, rijbewijzen, huwelijkse voorwaarden, medische verklaringen en correspondentie. We hebben jarenlange ervaring in het vertalen van officiŽle aktes voor de aanvraag van de MVV of verblijfsvergunning van uw Russische partner. Het betreft dan doorgaans geboorteaktes, huwelijksaktes en ongehuwdverklaringen. Deze documenten dienen te worden vertaald door een beŽdigd vertaler. Wij verzorgen niet alleen deze beŽdigde vertalingen, maar kunnen onze vertalingen en andere Nederlandse officiŽle documenten ook van apostille laten voorzien. Daarnaast dienen wij u graag van advies bij de procedures waarvoor u de beŽdigde vertalingen nodig heeft.

Zakelijk
Voor bedrijven verzorgen wij (beŽdigde) vertalingen van het Russisch naar het Nederlands en vice versa van contracten, statuten, correspondentie, reclamemateriaal, websites, gebruiksaanwijzingen en andere documenten. Ook voor deze vertalingen geldt dat wij ze, indien noodzakelijk, kunnen waarmerken en van apostille voorzien. Ook onze zakelijke klanten staan wij graag met raad en daad terzijde.

JustitiŽle afnemers
BeŽdigd vertaler Russisch Ad Winnubst (Btv-nummer 186) is in het trotse bezit van het SIGV-diploma ĎJuridisch Vertaler Russisch in Strafzakení voor zowel Russisch-Nederlands als Nederlands-Russisch en verzorgt ook vertalingen Russisch-Nederlands voor afnemers binnen het justitiŽle domein, zoals de IND, politie, advocaten en de rechtbanken.

Tarieven
De tarieven worden berekend aan de hand van het aantal woorden. Voor vertalingen geldt een minimumprijs per woord van Ä 0,14. Verder is het tarief afhankelijk van verschillende factoren:
• moeilijkheidsgraad van de tekst
• lengte van de tekst(en): hoe meer tekst, hoe voordeliger
• mate van spoedeisendheid
• beŽdigde vertaling: hiervoor geldt een toeslag

Als u een offerte wilt voor een vertaling, stuurt u dan een representatief tekstfragment of geeft u een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving van de aard en omvang van de tekst. U ontvangt dan meestal dezelfde dag nog een prijsopgave.

Alle prijzen zijn excl. 21 % BTW.

Mail of bel ons voor meer informatie.

Laatste update: 17 januari 2020 | Achtergrondfoto: Berkenbos in de Oeral © Leo Samama
Webdesign: © 2003-2020 Ad Winnubst, Rusland Vertaal- en Adviesbureau